Har du kørekort

Rutinetimer til dig der har kørekort

Du har kørekort, men det er længe siden du har kørt. Og nu skal det være. Nu vil du i gang igen. Men du føler dig lidt rusten og synes, at du trænger til at få opfrisket dine køreevner og færdselsreglerne. Så er en rutinetime med en kørelærer, lige det du har brug for.

Rutinetimer er køretimer, der

  • opfrisker dine køreevner
  • opdaterer dig omkring nye færdselsregler
  • giver dig en mere sikker kørestil
  • giver dig nogle hints til at gøre det nemmere for dig at køre bil
  • giver dig lyst til at køre bil igen
  • overbeviser dig om at du godt kan

Hvor mange gange skal jeg køre?

Nogle har kun behov for en enkelt kørelektion. Andre har behov for flere. Vii går ikke hurtigere frem end du ønsker. Derfor er det helt individuelt hvor mange lektioner du har behov for.

Hjemmearbejde

Undervisningen i skolevognen, er fremadrettet. Efter hver rutinetime, får du en opgave, et godt råd eller lignende med hjem, som du kan træne i din egen bil.

Føler du dig urolig eller stresset når du kører bil

Så vil jeg anbefale en eller flere rutinetimer. Med udgangspunkt i din situation og i dit tempo, vil vi ud over det rent køretekniske også anvende praktiske og mentale teknikker. Målet er, at du kan vinke farvel til urolighed og stress og køre bare køre bil.

Pris

700 kr. for 1 time (60 minutter).

Kontakt

Jeg hedder Klavs Laksø. Du kan kontakte mig på tlf. 20726996. Men jeg taler ikke i telefon, når jeg kører bil. Så lig en besked, eller skriv en sms, hvis jeg ikke tager telefonen.