Er du nervøs for køreprøven

Det er naturligt og helt normalt at være nervøs for køreprøven, ligesom før enhver anden prøve eller eksamen. Men det må naturligvis ikke tage overhånd, så du ikke får gjort det du gerne ville have gjort eller ikke kan kontrollere dig selv og bilen.

Gratis hjælp hvis du er nervøs for køreprøven

www.autoskolen.dk kan du helt gratis læse dig til nogle grundlæggende ting du kan gøre, for at få mere tid når du kører bil og derved mindske risikoen for usikkerhed, nervøsitet og stress til køreprøven.

Kursus i at bestå køreprøven uden nervøsitet

Har du brug for nogle håndgribelige mentale og praktiske teknikker til at styre nervøsiteten, så holder Klar Parat Bestå kurser i at bestå køreprøven uden nervøsitet og stress. Okay, det er nok for meget at love, at du ikke er nervøs for køreprøven. Men med de rette redskaber, som passer til dig, kan du lære kontrollere din nervøsitet, så du består din næste køreprøve. Og det kan gå hurtigere end du tror.

Kurset er opstået som et naturligt ønske om at hjælpe eleverne med de præstations problemer nogle oplever, både når de kører bil men især også til en køreprøve. Alle mentale og praktiske teknikker er udviklet og gennemtestet i samarbejde med eleverne i skolevognen. På den måde er vi sikre på at alle teknikker både er effektive og samtidig så enkle, at de er egnet til at brug imens bilen kører.

Kurset er for dig der har oplevet at dumpe en eller flere køreprøver fordi du har været for nervøs til køreprøven. Men det er også for dig, der allerede nu kan mærke at nervøsitet vil blive et problem for dig til køreprøven.

Kurset udbydes både som eneundervisning og som holdundervisning.

Har du allerede kørekort

Har du kørekort og ofte føler dig stresset, nervøs og usikker i trafikken, vil du også kunne få gavn af kurset. Teknikkerne er de samme, men vi vil fokusere på din oplevelse af at køre bil.

Eneundervisning

Hvor: Det aftaler vi. Ofte er det på kursistens hjemmeadresse.  Bemærk: Kurset afholdes som udgangspunkt kun i hovedstadsområdet.
Materialer: Jeg medbringer alle materialer.
Varighed: Ca. 90 min.
Pris: 800 kr. inkl. moms
Fortsæt kurset i skolevognen
I forlængelse af kurset, kan du vælge at tage 60 minutters undervisning i skolevogn, hvor vi træner de teknikker fra kurset, som du har valgt at arbejde med. Det kan være samme dag efter kurset eller en anden dag. Pris: 700kr. inkl. moms

Tilmelding nederst på siden

Holdundervisning

Er i flere der ønsker kurset, afholdes det som holdundervisning. For mange elever er det en rart at opleve, at man ikke er alene med det her problem. For at kunne give individuelle anbefalinger, kan der kun være op til 6 deltager på et hold.

Hvor: Det aftaler vi. Bemærk: Kurset afholdes som udgangspunkt kun i hovedstadsområdet.
Materialer: Jeg medbringer alle materialer.
Varighed: Ca. 90 – 120 min.
Pris: Jo flere i er, jo billigere bliver det for jer.
Antal deltagere Max 6. personer. Jo flere i er, jo billegere bliver det for hver af jer.

Tilmelding nederst på siden

Kurset består af fire dele

1. Del: Målsætning

Det rigtige mål er en effektiv arbejdsmetode. Derfor vil vi først se på hvordan du sætter dig mål som er effektive og kan anvendes i det arbejde du skal i gang med. En mislykket manøvre er ofte det som udløser usikkerhed og nervøsitet og resulterer i en ikke bestået køreprøve.
I arbejdet med målsætning lærer du at se hvor det gik galt i din manøvre og dermed også kunne se hvor der skal ændres lidt så den lykkes hver gang.

2. Del: Mental træning

Vi har valgt en praktisk tilgang til de mentale teknikker og beskæftiger os kun ganske lidt med de teoretiske sider af teknikkerne.
De mentale teknikker vi anvender, har vist sig at være effektive når man skal holde fokus, præstere fysisk og træffe beslutninger under pres. De er blevet bearbejdet, afprøvet og justeret så de passer 100% til bilkørsel. De er nemme at forstå og lette at anvende både som hjemmearbejde og imens du kører.

3. Del: Aktiv træning

Denne del tiltaler mennesker som er mere aktive end teoretiske. Her får du eksempler på små justeringer af din kørestil, som kan lette presset på dig og give dig mere tid, ro og overblik. Her får du eksempler på små ændringer af kørestilen, som kan lette presset på dig og give dig mere tid, ro og overblik.

4. Del: Medicin mm

Til slut kommer vi ind på forskellige former for “medicin” som elever har brugt til at dæmpe nervøsitet og erfaringerne med det. Vi vil også se på nogle mere specielle ting som elever selv har fundet på og brugt med succes til at fjerne presset og undgå at blive for nervøs for køreprøven.

Send en forspørgsel om kursus