Er du nervøs for køreprøven

Det er naturligt og helt normalt at være nervøs for køreprøven, ligesom før enhver anden prøve eller eksamen. Men det må naturligvis ikke tage overhånd, så du ikke får gjort det du gerne vil gøre eller så du ikke kan kontrollere dig selv og bilen.

Bestå uden nervøsitet

Okay, det er nok for meget at love, at du ikke er nervøs til køreprøven. Det er de fleste. Men med de rette redskaber, lærer du at få kontrol over din nervøsitet, så du består din køreprøve. Og det kan gå hurtigere end du tror.

Hvem henvender kurset sig til

Kurset er for dig der er urolig, usikker eller nervøs for køreprøven. Måske har du allerede været til køreprøve og oplevet at dumpe, fordi du har været for nervøs.

Hvad går det ud på

På kurset tager vi udgangspunkt i din situation. Du lærer at anvende nogle mentale og praktiske teknikker, der er udviklet og gennemtestet i samarbejde med elever i skolevognen. På den måde kan du være sikker på, at alle teknikker både er effektive og samtidig så enkle, at de er egnet til at brug imens bilen kører.
Kurset afholdes både som eneundervisning og holdundervisning.

Eneundervisning

Hvor: Enten hos dig eller mig. Det aftaler vi. Bemærk: Kurset afholdes som udgangspunkt kun i hovedstadsområdet.
Materialer: Jeg medbringer alle materialer.
Varighed: Ca. 90 min.
Pris: 800 kr. inkl. moms
Fortsæt kurset i skolevognen
I forlængelse af kurset, tilbyder jeg køretimer, hvor vi træner de teknikker fra kurset, som du har valgt at arbejde med. Pris: 700 kr. inkl. moms

Holdundervisning

Er i flere der ønsker kurset, afholdes det som holdundervisning. For mange elever er det en rart at opleve, at man ikke er alene med det her problem. For at kunne give individuelle anbefalinger, kan der kun være op til 4 deltager på et hold.

Hvor: Det aftaler vi. Bemærk: Kurset afholdes som udgangspunkt kun i hovedstadsområdet.
Materialer: Jeg medbringer alle materialer.
Varighed: Ca. 120 min.
Pris: Jo flere i er, jo billigere bliver det for jer.
Antal deltagere Max 6. personer. Jo flere i er, jo billegere bliver det for hver af jer.

Send en forspørgsel om kursus

Er du interesseret i at høre nærmere eller booke en tid, kan du kontakte mig via kontaktformularen.