Er du nervøs for køreprøven

Det er naturligt og helt normalt at være nervøs for køreprøven, ligesom ved enhver anden prøve eller eksamen. Det er de fleste mere eller mindre. Men nervøsiteten må ikke fylde så meget, at der ikke bliver plads til at du kan vise hvor god du er.

Nervøsitet viser sig på forskellig måde. Nogen bliver forvirrede, nogen kan ikke holde fokus, nogen begynder at ryste, nogen ønsker bare at det hele var overstået, andre mærker ingenting, synes ikke de var nervøse men alligevel fik de ikke gjort det de ville.

Bestå uden nervøsitet

Okay, det er nok for meget at love, at du ikke er nervøs til køreprøven. Men med de rette redskaber, lærer du at tage kontrol over din nervøsitet, så du består din køreprøve. Og det kan være nemmere end du tror.

Hvem henvender kurset sig til

Kurset er for dig der er urolig, usikker eller nervøs for køreprøven. Måske har du allerede været til køreprøve og oplevet at du ikke bestod, fordi du har været for nervøs.

Hvad indeholder kurset

På kurset tager vi udgangspunkt i din situation. Du vil lære at anvende nogle mentale og praktiske teknikker, der er udviklet og gennemtestet i samarbejde med elever i skolevognen. På den måde kan du være sikker på, at alle teknikker både er effektive, giver dig mere ro, overblik og kontrol og samtidig så enkle, at de er egnet til at bruge, imens du, som ny bilist, kører bil.
Vi vil bl.a. arbejde med koncentration, åndedræt, tankekontrol, visualisering, forskellige trafiksituationer, medicin mm.
Alle mennesker er forskellige. Derfor må du ikke forvente, at du kan bruge alt vi arbejder med. Brug det der passer til dig.

Eneundervisning

Hvor: Enten hos dig eller mig og som udgangspunkt kun i hovedstadsområdet.
Materialer: Jeg medbringer alle materialer.
Varighed: Ca. 90 min.
Pris: 1.000 kr. inkl. moms
Fortsæt kurset i skolevognen
I forlængelse af kurset, tilbyder jeg køretimer, hvor vi træner de teknikker fra kurset, som du har valgt at arbejde med. Pris: 700 kr. inkl. moms

Holdundervisning

Er i flere der ønsker kurset, afholdes det som holdundervisning. For mange elever er det en rart at opleve, at man ikke er alene med det her problem. For at kunne give individuelle anbefalinger, kan der kun være op til 4 deltager på et hold.

Hvor: Det aftaler vi. Bemærk: Kurset afholdes som udgangspunkt kun i hovedstadsområdet.
Materialer: Jeg medbringer alle materialer.
Varighed: 90-120 min.
Pris: Jo flere i er, jo billigere bliver det for hver af jer. Se nedenfor.
Antal deltagere Max 6. personer.

Send en forspørgsel om kursus

Er du interesseret i at høre nærmere eller booke en tid, kan du kontakte mig via kontaktformularen.