Er du nervøs for køreprøven

Det er naturligt og helt normalt at være nervøs for køreprøven, ligesom før enhver anden prøve eller eksamen. Men det må naturligvis ikke tage overhånd, så du ikke får gjort det du gerne vil gøre eller så du ikke kan kontrollere dig selv og bilen.

Bestå køreprøven uden nervøsitet

Har du brug for enkle og effektive redskaber til at kotrollere nervøsitet og usikkerhed? Klar Parat Bestå holder kurser i at bestå køreprøven uden nervøsitet og stress. Okay, det er nok for meget at love, at du ikke er nervøs for køreprøven. Men med de rette redskaber, lærer du at få kontrol over din nervøsitet, så du består din køreprøve. Og det kan gå hurtigere end du tror.

Kurset er opstået som et naturligt ønske om at hjælpe eleverne med de præstations problemer nogle oplever, både når de kører bil men især også til en køreprøve. Alle mentale og praktiske teknikker er udviklet og gennemtestet i samarbejde med eleverne i skolevognen. På den måde kan du være sikker på at alle teknikker både er effektive og samtidig så enkle, at de er egnet til at brug imens bilen kører.

Kurset er for dig der er nervøs for køreprøven. Måske har du oplevet at dumpe en eller flere køreprøver fordi du har været for nervøs til køreprøven.

Kurset udbydes både som eneundervisning og som holdundervisning.

Har du kørekort men ikke brugt det

Har du kørekort men ikke rigtig brugt det fordi du føler dig stresset, nervøs og usikker i trafikken, vil du også kunne få gavn af kurset. Teknikkerne er de samme, men vi fokuserer på din oplevelse af at køre bil.

Eneundervisning

Hvor: Det aftaler vi. Ofte er det på kursistens hjemmeadresse.  Bemærk: Kurset afholdes som udgangspunkt kun i hovedstadsområdet.
Materialer: Jeg medbringer alle materialer.
Varighed: Ca. 90 min.
Pris: 800 kr. inkl. moms
Fortsæt kurset i skolevognen
I forlængelse af kurset, kan du vælge at tage 60 minutters undervisning i skolevogn, hvor vi træner de teknikker fra kurset, som du har valgt at arbejde med. Det kan være samme dag efter kurset eller en anden dag. Pris: 700kr. inkl. moms

Tilmelding nederst på siden

Holdundervisning

Er i flere der ønsker kurset, afholdes det som holdundervisning. For mange elever er det en rart at opleve, at man ikke er alene med det her problem. For at kunne give individuelle anbefalinger, kan der kun være op til 6 deltager på et hold.

Hvor: Det aftaler vi. Bemærk: Kurset afholdes som udgangspunkt kun i hovedstadsområdet.
Materialer: Jeg medbringer alle materialer.
Varighed: Ca. 90 – 120 min.
Pris: Jo flere i er, jo billigere bliver det for jer.
Antal deltagere Max 6. personer. Jo flere i er, jo billegere bliver det for hver af jer.

Tilmelding nederst på siden

Kurset består af fire dele

1. Del: Målsætning

Det rigtige mål er et effektivt arbejdsredskab. Derfor vil vi først se på hvordan du sætter dig mål som er effektive. Når noget mislykkes under køreprøven, vil det ofte være den hændelse som udløser eller forstærker din usikkerhed og nervøsitet. Du lærer at se hvorfor det gik galt og hvad der skal til, så det ikke sker igen.

2. Del: Mental træning

De mentale redskaber Klar Parat Bestå har udviklet, har vist sig at være effektive, når man skal holde fokus, præstere fysisk og træffe beslutninger under pres. De er blevet bearbejdet, afprøvet og justeret i samarbejde med rigtige køreelever, så de passer 100% til bilkørsel og køreprøver.

Vi har gjort de mentale redskaber praktiske, så de er lette at forstå og enkle at anvende, både som hjemmearbejde og imens du kører bil.

3. Del: Aktiv træning

Denne del tiltaler mennesker som er mere aktive end teoretiske. Her får du eksempler på hvordan små justeringer af din kørestil, kan lette presset på dig og give dig mere tid, ro og overblik.

4. Del: Medicin mm

Til slut kommer vi ind på forskellige former for “medicin” som elever har brugt til at dæmpe nervøsitet og erfaringerne med det. Vi vil også se på nogle mere specielle ting som elever selv har fundet på og brugt med succes til at fjerne presset og undgå at blive for nervøs for køreprøven.

Send en forspørgsel om kursus