Om Klar Parat Bestå

Bag om KLAR  PARAT  BESTÅ

Bag Klar Parat Bestå står kørelærer Klavs Laksø som også står bag Autoskolen.dk – Gratis hjælp til kørekortet.

Jeg blev uddannet kørelærer i 1997 og arbejder som kørelærer i København. Jeg er medlem af Dansk Kørerlærer Union.

I min undervisning er jeg løsnings orienteret frem for problemfikseret. En nysgerrighed efter løsninger, som har resulteret i de gratis tips, råd og info til alle der tager kørekort, som findes på autoskolen.dk, og især i udvikling af enkle og praktiske teknikker til brug for køreelever der er nervøse, især i forhold til køreprøven..

Jeg er tidligere uddannet afspændingsmassør. Når jeg ikke er kørelærer, er jeg arrangør af FotoMarathon i Danmark, webmaster og webprogrammør (ikke designer). Spiller musik og leger med lyd når jeg har tid og arbejder som frivillig i forskellige events.

Firmaoplysninger

Klar Parat Bestå
Klavs Laksø, Kongsdalvej 50, 2720 Vanløse
Cvr. nr. 34102929
MobilePay Nr. 63991